ساخت سازه هایی ایمن و ساختمان هایی مستحکم و مقاوم در مقابل حریق و آتش سوزی، بلایای طبیعی و نبود ایرادات فنی در تاسیسات ساختمان مانند سیستم گازکشی و برق کشی ساختمان از وظایف مهندسین و پیمانکاران سازنده ساختمان می باشد که حتی پس از فروش و تحویل پروژه نیز این مسئولیت از عهده آن ها خارج نشده و در صورت بروز هرگونه مشکلات خصوصا عدم ایمنی و مقاومت ساختمان و ریزش ناگهانی برای شما بار مسئولیت و قانونی خواهد داشت. خصوصا اینکه اگر افراد بتوانند ثابت کنند که مهندسین و سازندگان ساختمان مقصر بوده و رعایت استاندارد های لازم مانند عرض معبر و راهرو ها ، نصب سیستم های اعلام و اطفا مناسب و … را نکرده اند.

از این رو نیاز به دریافت مشاوره آتش نشانی بیش از سال های گذشته احساس می شود و رعایت نکردن استاندارد ها می تواند حتی پس از گرفتن پایان کار سازمان آتش نشانی برای شما مشکلاتی ایجاد کند.

 

تعریف مشاوره آتش نشانی

به خدمات کارشناسی جهت اجرای دستورالعمل آتش نشانی ، بازدید ساختمان و رفع عیوب و استاندارد های آتش نشانی رعایت نشده ، مشاوره آتش نشانی گفته می شود که توسط شرکت های مشاور آتش نشانی عضو وندور لیست سازمان آتش نشانی ارائه می گردد.

مزایای مشاوره آتش نشانی

دریافت مشاوره آتش نشانی یکی از الزامات سازمان آتش نشانی می باشد و به همین دلیل نیاز هست که شما حتما با شرکتی جهت اخذ مشاوره ایمنی و آتش نشانی قرارداد ببندید که عضو وندور لیست سازمان آتش نشانی استان محل سکونت شما باشد.

در واقع بدون رعایت مفاد دستورالعمل آتش نشانی ممکن است که هنگام پایان کار به مشکل برخورده و حتی نیاز به تغییرات اساسی جهت ایمن سازی ساختمان داشته باشید تا بتوانید تاییدیه پایان کار شهرداری را دریافت کنید. از این رو لازم است که یک شرکت مشاوره آتش نشانی از همان اوایل شروع پروژه در کنار خود داشته باشید و موارد استاندارد ها و دستورالعمل صادر شده را برای شما به طور کامل لیست کرده و ایرادات و سهل انگاری های اتفاقی را به سرعت گوشزد نماید .

 

خدمات شرکت مشاوره آتش نشانی

شرکت های مشاوره آتش نشانی خدمات متنوعی جهت ایمن سازی ساختمان، رفع نواقص و تهیه لیست مناسب جهت مشکلات پروژه یا مواردی که باید در حین اجرا رعایت شود به شما ارائه می دهند.

از خدمات مهم این شرکت ها میتوان به ایجاد آمادگـی جهـت عملکرد صحیح در مواقـع بحران از طریق آموزش پرسنل و نصب سیستم های اعلام حریق و اطفا حریق مناسب ، تعمیـرات و نگـه داری و بازدیدهـای دوره‌ای سیسـتم‌ها طبق استاندارد های بین المللی NFPA و ضوابط داخلی اشاره نمود.

مشاوره آتش نشانی یا خدمات اخذ تاییدیه آتش نشانی

 

اصلی ترین خدمات این شرکت ها ، ارائه مشاوره و کارشناسی پروژه ساختمانی شما می باشد. مهندسین دوره دیده و مسلط به استاندارد های آتش نشانی ، ضوابط ایمنی ساختمان و … با بازدید از ساختمان شما و بررسی دستورالعمل صادر شده مواردی که باید رعایت شود را لیست نموده و نواقصی که باید رفع گردد را پیدا کرده کرده تا در نهایت با اجرای صحیح و نصب سیستم های اعلام حریق و اطفا حریق مناسب بتوانید به راحتی پایان کار ساختمان خود را دریافت کنید.

 

مشاوره آتش نشانی
مشاوره آتش نشانی

 

خرید سیستم های اعلام حریق و اطفا حریق و اگزاست دود استاندارد عضو وندور لیست سازمان آتش نشانی

از دیگر خدمات شرکت های مشاوره آتش نشانی تامین و خرید سیستم های اعلام حریق و اطفا حریق و اگزاست دود استاندارد مناسب ساختمان شما می باشد. این سیستم ها تحت استاندارد خاصی باید نصب گردد که به طور کامل پروتکل های نصب و راه اندازی این سیستم ها تدوین گردیده است و مشاوران ایمنی باید بر این موارد به خوبی تسلط داشته باشند.

همچنین تشخیص اینکه ساختمان مد نظر شما به چه نوع تجهیزات آتش نشانی نیاز دارد و در چه محل هایی از ساختمان باید نصب شوند نیز بر عهده مشاوران این شرکت ها می باشد.

اهمیت آموزش و آگاهی در مشاوره آتش نشانی

یکی از خدمات شرکت مشاوره آتش نشانی ناردیس ویرا، آموزش پرسنل خدماتی ساختمان می باشد. آمادگی و آموزش پیش از شروع حریق جهت استفاده از سیستم های اعلام حریق و سیستم های اطفا حریق بسیار اهمیت دارد. همچنین آموزش های لازم در مورد تخلیه ساختمان و  شناخته راه های ایمن آن باید انجام شود. در ساختمان های بزرگ و تجاری مدیریت تعداد زیادی از افراد که اغلب ساکن دائمی ساختمان نیستند، کاری بسیار مهم و سخت می باشد. به همین دلیل باید نیروی آموزش دیده در محل حضور داشته باشد و در زمان کوتاهی به شرایط بحرانی پاسخگو باشند.

 

تعمیر و نگه داری سیستم های اعلام حریق و اطفا حریق و اگزاست دود

 

سیستم های اعلام حریق و اطفا حریق و اگزاست دود نیاز به نگهداری، بازدید دوره ای و گاها تعمیرات دارند تا در مواقع بحرانی به طور موثر ومفید عمل نمایند. از وظایف و خدمات شرکت مشاوره آتش نشانی ناردیس ویرا، ارائه خدمات مادام العمر تعمیر و نگهداری سیستم ها و تجهیزات آتش نشانی می باشد.

 

چگونگی انتخاب مشاور آتش نشانی مناسب

 

به طور کلی شرکت مشاوره آتش نشانی که انتخاب می کنید باید عضو وندور لیست سازمان آتش نشانی شهر و استان محل سکونت شما باشد. همچنین می توانید با بررسی رزومه و عملکرد پیشین این شرکت ها و نحوه مدیریت پروژه شما ، کیفیت خدمات این شرکت ها را ارزیابی نمایید. همچنین شناخت مهندسین و کارشناسان شرکت مشاوره آتش نشانی هم از دیگر راه های انتخاب شرکت مناسب می باشد.

 

*****************************************

مشاوره آتش نشانی : شرکت ناردیس ویرا با افتخار مشاوره آتش نشانی خود را به تمامی کاربران توصیه می‌کند. مشاوران ما با سال‌ها تجربه در زمینه آتش نشانی آماده‌اند تا به شما در تدابیر ایمنی، طراحی و اجرای سیستم‌های اطفاء حریق، آموزش و تمرینات آتش نشانی، ارزیابی و بهبود عملکرد در مواجهه با حریق کمک کنند.

ایمنی و محافظت از منابع انسانی و مالی شما برای ما در اولویت است. با اعتماد به مشاوره آتش نشانی از شرکت ناردیس ویرا، می‌توانید به آرامش بیشتری در مواجهه با خطرات حریق دست یابید و اطمینان حاصل کنید که تجهیزات و فرآیندهای شما به طور صحیح و مطابق با استانداردهای ایمنی عمل می‌کنند.

خدمات شرکت مشاور آتش نشانی ناردیس ویرا

تشکیل پرونده پروژه در سازمان آتش نشانی و هماهنگی امور اداری پروژه از طریق کارتابل شرکت مشاور آتش نشانی شامل مراحل و وظایف زیر است:

  1. هماهنگی و پیگیری برای دریافت نقشه‌های فاز دوم مصوب معماری:
    • دریافت نقشه‌های معماری فاز دوم از کارفرما.
    • دریافت دستورالعمل‌های صادره از سازمان مربوطه جهت طراحی نقشه‌های آتش نشانی.
  2. طراحی شماتیک و جانمایی سیستم اعلام حریق:
    • انجام طراحی سیستم اعلام حریق بر اساس نیازها و استانداردهای مربوطه.
  3. طراحی شماتیک و جانمایی سیستم اطفا حریق:
    • انجام طراحی سیستم اطفا حریق بر اساس نیازها و استانداردهای مربوطه.
  4. طراحی و محاسبه سیستم هیدرولیکی به همراه ریپورت شبکه اسپرینکلر:
    • محاسبه و طراحی سیستم هیدرولیکی اسپرینکلر به همراه گزارش شبکه.
  5. طراحی و محاسبه سیستم شبکه آتش نشانی و فشار ضروری شبکه سیستم پمپاژ:
    • طراحی و محاسبه سیستم شبکه آتش نشانی و نیازمندی به فشار ضروری به منظور ارتقاء عملکرد.
  6. طراحی و محاسبه سیستم کشف و اعلام حریق دستی و اتوماتیک:
    • طراحی و محاسبه سیستم کشف و اعلام حریق برای شناسایی حریق.
  7. طراحی و محاسبه فشار ضروری شبکه آب آتش نشانی:
    • محاسبه و طراحی فشار ضروری برای شبکه آب آتش نشانی.
  8. طراحی و محاسبه مخزن مورد نیاز برای آب آتش نشانی.
  9. طراحی و محاسبه سیستم پمپاژ اتوماتیک برای شبکه آب آتش نشانی.
  10. طراحی سیستم فشار مثبت پلکان و آسانسور به صورت شبکه‌ای.
  11. طراحی سیستم تخلیه دود و هوای تازه برای لابی امن و لابی آسانسور آتش نشان.
  12. طراحی سیستم تخلیه دود و هوای جبرانی برای آتریوم.
  13. طراحی سیستم کنترل و مدیریت دود پارکینگ ساختمان از طریق کانال کشی یا جت فن.
  14. محاسبه و ارائه مشخصات فنی دریچه‌ها، دمپرها، فن‌های تخلیه دود، و جت فن‌ها.
  15. طراحی و انتخاب نوع خاموش‌کننده‌های دستی مناسب.
  16. محاسبه تعداد و مکان نصب تابلوهای شمارنده طبقات، خروج‌های اضطراری، و علائم مورد نیاز.
  17. نظارت بر تست سیستم‌های اعلام حریق، اطفاء حریق، اسپرینکلر، اگزاست و هوای تازه پارکینگ.
  18. نظارت بر تست سیستم‌های فشار مثبت پلکان و آسانسور.
  19. نظارت بر تست سیستم تخلیه دود و هوای جبرانی آتریوم.
  20. نظارت بر حسن اجرای تمامی موارد مذکور و کنترل تست‌های مربوط به تحویل عملیات اجرایی در هر مرحله.
  21. مشاوره به کارفرما در خرید تجهیزات مورد نیاز برای سیستم‌های اعلام، اطفاء، و اگزاست حریق.
  22. نظارت در خریداری درب‌های دودبند و مقاوم حریق، و جک‌های مورد نیاز برای باکس‌های پلکان و فضاهای دیگر.
  23. نظارت در خریداری تجهیزات جانبی استخر به مطابق ضوابط آتش نشانی.
  24. نظارت بر خرید اقلام مورد نیاز آتش نشانی با رعایت مشخصات فنی و استانداردهای ضروری با صرفه اقتصادی.
  25. نظارت و کنترل بر اقلام و مصالح مصرفی برای سیستم‌های آتش نشانی به منظور ارتقاء عملکرد بهینه.
  26. نظارت بر حسن اجرای تست و تحویل پروژه به سازمان آتش نشانی.
  27. نظارت بر اجرا و اخذ تائیدیه آتش نشانی برای پوشش اسکلت فلزی بر اساس قوانین و مقررات مربوطه و با انجام اصلاحات لازم از طرف شرکت ناردیس ویرا.
  28. تکمیل اوراق مربوطه توسط شرکت مجری و مالک به منظور تعیین زمان بازدید و آماده سازی پروژه جهت اخذ تائیدیه از سازمان آتش نشانی.
  29. اخذ تائیدیه نهایی و پایانکار تاسیسات آتش نشانی از سازمان آتش نشانی تهران.

با انجام این مراحل و تسهیلات ایجاد شده توسط شرکت مشاور آتش نشانی ناردیس ویرا، ساختمان‌ها به سیستم‌های آتش نشانی ایمن و بهینه تجهیز می‌شوند تا از حوادث حریق محافظت شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت خدمات مشاوره، می‌توانید با شماره تماس 02144265786 تماس بگیرید.

++++++++++

شرکت مشاور آتش نشانی ناردیس ویرادر تمامی مراحل پروژه همراه شما است تا برترین راهکارها، کاهش وقت طراحی و اجرا، مشاوره درست در خرید تجهیزات و سرعت در اخذ تائیدیه آتش نشانی را برای شما به ارمغان بیاورد. جهت عقد قرارداد و دریافت خدمات با شماره 02144265786 تماس حاصل نمائید.

خدمات شرکت مشاوره آتش نشانی

شرکتهای مشاور آتش نشانی در ارائه خدمات خود میبایست زیاد محتاط بوده و عملکرد ایمنی داشته باشند چراکه فرآیند مشاوره آتش نشانی با جان و مال افراد و اطلاعات مهم سازمان­ها سر و کار دارد بنابراین نبایستی در این موضوع مهم غفلت نمود. به علاوه سازمان آتش نشانی تهران به عنوان مقام قانونی و ناظر بر شرکتهای مجری آتش نشانی خود را موظف به نظارت و بازرسی بر فعالیت شرکتها نموده میباشد و در این زمینه همکاری مناسبی در خصوص آموزش نیروها و پرسنل شرکتهای مشاور آتش نشانی و ارائه گواهی معتبر از راه برگزاری دوره های آموزشی و آزمون رسمی با همکاری وزارت تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی انجام داده و به ثمر رسانده میباشد.

سازمان آتش نشانی درخصوص تخلفات شرکتهای مجری آتش نشانی به دلیل اهمیت خدمات مذکور، به شدت برخورد خواهد نمود و این سخت گیری سبب شده میباشد تا فرآیند مشاوره آتش نشانی روز به روز روند رو به رشدی داشته باشد و مشاوران آتش نشانی همواره در سعی هستند تا برترین خدمات را در قالب ایمن ترین ضوابط و استانداردها اجرا کنند. عنوان شغلی مجری آتش نشانی به دلیل این که سرپرست اجرای و نظارت بر اجرای ضوابط ایمنی هستند به شرکتهای فنی و مهندسی که دارای صلاحیت مشاوره آتش نشانی هستند سپرده شده میباشد و شرکتهای مشاور آتش نشانی میبایست از این عنوان به نحو متناسب پاسداری کنند تا زندگی افراد ایمن تر باشد.

متاسفانه حوادث تلخی مانند برج پلاسکو، بیمارستان اطهری و… خاطرات ناخوشایندی بر ذهن افراد و قلب خانواده های داغ دیده نهاده میباشد و تک تک مشاوران آتش نشانی میبایست خود را مسئول خانه، اداره، جان افراد، اطلاعات سازمان ها و شرکتها بدانند. آتش نشانان به درگیر شدن با حوادث و مخاطرات ناایمن می پردازند تا جان خود را سپر محافظت جان افراد دیگر کنند.

بهتر میباشد بدانیم سازمان آتش نشانی نظر می کند فرآیند مشاوره آتش نشانی از مراحل اولیه گونه بگیرد. متن ذیل نمونه ای از ابلاغیه سازمان آتش نشانی تهران در خصوص تغییر نقشه و یا خلاف در اجرای موارد ایمنی میباشد که به شرکتهای مجری آتش نشانی فرستادن کرده میباشد.

ابلاغیه سازمان آتش نشانی تهران

با توجه به اهمیت اجرای ضوابط ایمنی معماری ساختمان ها مطابق با نقشه های مصوب و هم چنین ضوابط ملاک عمل ایمنی و آتش نشانی ، شرکتهای ایمنی و آتش نشانی موظف هستند ضمن درخواست دستورالعمل و نقشه های ایمنی و آتش نشانی پیش از عقد قرارداد و تطبیق آن با بنای اجرا شده در همه پروژه ها، هر گونه خلاف ایمنی معماری و مغایرت اجرا شده و یا تغییر نقشه ای که منجر به صدور دستورالعمل و ضوابط نو را احصاء و نسبت به ابلاغ آن به مالک بصورت مکتوب اقدام نمایند. لیکن تا وقت تعیین تکلیف تغییر درست کردن شده و شرایط نو از طرف سازمان، مجاز به عقد هرگونه قرارداد با پروژه مذکور نمی باشند. مع الوصف متذکر می گردد در گونه مشاهده ضمن برخورد جدی با شرکت خاطی، تمامی خسارات و تبعات حقوقی آن به عهده شرکت و نفر مدیرعامل میباشد.

حضور مشاور آتش نشانی چه مزیتی دارد؟

حضور 1 شخص/شرکت به عنوان مشاور آتش نشانی در کنار سایر مشاورین معماری، تاسیسات و … به سازنده ساختمان یاری میکند تا:

وقت آغاز تا اتمام پروژه کمتر شود.
قیمت ایمنی ضروری الاجرا کاهش یابد.
سیستم های ایمنی ساختمان از پیشنهاد معماری، اعلام و اطفا حریق مطابق استاندارد اجرا گردد.
زیرساخت های فرار متصرفین در وقت بروز حریق فراهم گردد.
آگاهی بخشی در فرهنگ ایمنی و فرآیند مشاوره آتش نشانی بهبود بخشد.
مراحل اخذ تائیدیه آتش نشانی کوتاه تر، ساده تر و ارزان تر انجام گردد.

عدم حضور مشاور آتش نشانی چه مشکلاتی به همراه دارد؟

متأسفانه برخی از مالکین یا سازندگان ساختمان به دلیل عدم آگاهی از ضوابط سازمان آتش نشانی تهران، با برخی افراد که مورد تائید سازمان آتش نشانی نیستند در مورد سیستم های ایمنی مشورت می کنند. این افراد به دلیل این که مسئولیتی در امر مشاوره آتش نشانی ندارند سبب اتلاف زمان و انرژی سازنده می گردند و چه بسا که سبب تحمیل قیمت اضافه و مشکلاتی از قبیل عدم هماهنگی ضوابط اجرایی و مصوب دارد و همین موضوع سبب عدم صدور تائیدیه آتش نشانی میشود.

شرکت مشاور آتش نشانی ناردیس ویرادر زمره خوشنام ترین شرکت‌های مورد تائید سازمان آتش نشانی میباشد که موفق به دریافت گواهی تائیدیه از سازمان آتش نشانی در بسیاری از پروژه های مسکونی، اداری، تجاری، درمانی، آموزشی و صنعتی شده میباشد. شما میتوانید جهت دریافت خدمات مشاوره آتش نشانی با شماره 02144265786 تماس حاصل نمائید.

بازدید آتش نشانی به درخواست شما

خوشبختانه برخی از مالکین اهمیت زیاد ویژه­ای به موضوع ایمنی و محافظت از حریق می بدهند از این رو سازمان آتش نشانی شهر تهران برای پایان افراد و مالکین امکان ایمن سازی منزل یا محل کار را برای شما فراهم کرده میباشد. طرح پلاک ایمن بمنظور ارائه خدمات مشاوره آتش نشانی مورد پذیرش قرار گرفته میباشد و تقریبا بیشتر از 1 سال از وقت اجرایی شدن این طرح می گذرد. سامانه پلاک ایمن که ذیل مجموعه سامانه تهران من میباشد راه ارتباطی شما و خدمات مشاوره آتش نشانی میباشد که میتوانید در این سامانه به طور به طور کامل رایگان ایمنی محل زندگی خود را ارزیابی نموده و در گونه تمایل از بازدید آتش نشانی و خدمات پرسنل مشاور آتش نشانی استفاده نمایید.

در ادامه با مراحل ارزیابی ایمنی ساختمان آشنا خواهیم شد:

با ورود به سامانه تهران من و در بخش خدمات ملک و شهرسازی میتوانید بخش ورود به سامانه پلاک ایمن را مشاهده نمائید.
مشاور آتش نشانی

بعد از انتخاب سامانه پلاک ایمن توضیحات ضروری جهت خود اظهاری و درخواست بازدید ارائه میشود. “طرح پلاک ایمن با هدف ارتقا فرهنگ و دانش ایمنی شهروندان و با رویکرد شفاف سازی، مشارکت بخشی، مطالبه گری و اعتماد سازی حداکثر آحاد جامعه در موضوعات ایمنی و مشاوره آتش نشانی، بستری رایگان با قابلیت انجام بازدیدهای مجازی (خود اظهاری)و هم چنین درخواست بازدید بوسیله شهروند طراحی شده میباشد .

بر این اساس با در پیشنهاد گرفتن فرآیندهای بازدید کارشناسان سازمان از ساختمان های مورد تقاضا با صدور توصیه نامه ها و دستورالعمل های ایمنی و ابلاغ گزارش کارشناسی، مشارکت کنندگان از خطرات محل زندگی و کار خود آگاه میسازد.

26 پرسش در فرآیند خود اظهاری طراحی شده میباشد که با پاسخ دادن به آنان به همراه مطالعه بخش راهنمایی میتوانید دریابید چقدر از ایمنی و مشاوره آتش نشانی فاصله دارید. البته رسیدگی به این بخش هم می تواند بوسیله مشاور آتش نشانی انجام شود ولی تفاوتی که در این زمینه وجود دارد برآورد فنی-ریالی ایمن سازی واحد یا ساختمان شما در فرآیند مشاوره آتش نشانی میباشد. در بخش ذیل به بررسی سوالات فرم خود اظهاری می پردازیم:

آیا حریم ایمن برای اجاق گاز در آشپزخانه از وسایل تزئینی و قابل اشتعال (مانند: پرده، لوردراپه چوبی یا پلاستیکی، زبرا، پارچه دم کنی و… ) لحاظ شده است؟
آیا داخل فر آشپزخانه در زمانیکه پخت و پز وجود ندارد، به عنوان محلی برای چیدمان وسایل اضافی استفاده می شود؟
آیا نظافت و چربی زدایی داخلی هود در آشپزخانه، بصورت منظم و دوره ای انجام می شود؟
آیا تاکنون در منزل خود بوی گاز یا نشت آن را در اطراف اجاق گاز و یا دیگر وسایل گاز سوز همچون سماور گازی، فر، آبگرمکن را استنشاق یا مشاهده نموده اید ؟
آیا وضعیت ظاهری سیم کشی، از کیفیت و سرهم بندی (اتصالات) متناسب برخوردار است؟
آیا كليد و پريز های واحد به صورت استاندارد ومناسب (غیر معیوب) می باشند؟
آیا جعبه فیوز مینیاتوری قابل رویت و مجهز به کلید محافظ جان است؟
آیا در واحد شما از فیوز های قدیمی ( فشنگی، تقویت شده و…) استفاده شده است؟
آیا در واحد شما از سیم های سیار غیر استاندارد و با چندین انشعاب ( چندین مصرف کننده) استفاده شده است؟
آیا وسایل برقی داخل خانه مانند: یخچال، تلویزیون، چای ساز، پلوپز، کامپیوتر، بخاری برقی، آباژور و…دارای حریم ایمن با سایر وسایل می باشند؟
درصورت استفاده از سوخت های فسیلی (مانند: گاز، نفت و زغال)جهت طبخ غذا و یا تولید گرما (مانند: پکیج داخل واحد، بخاری، شومینه و …) واحد مجهز به دستگاه کاشف منو اکسید کربن می باشد؟
آیا درصورت وجود پکیج داخل واحد مسکونی شما، دریچه ورودی و خروجی هوا و یا پکیج خارج از منزل در بالکن، موارد ایمنی را رعایت کرده است؟
آیا اجاق گاز، فر، سماور گازی، پکیج و سایر وسایل گازسوز، دارای شیلنگ با اتصالات و بست مناسب و انشعابات مجزا و دارای ترموکوپل می باشند؟
آیا دودکش بخاری، شومینه، پکیج، هود و … بصورت استاندارد و مجزا از یکدیگر نصب شده است؟
آیا نسبت به مخاطرات سیستم های گرمایشی همچون بخاری، شومینه، (برقی، گازی یا فسیلی) شوفاژ (موتورخانه یا پکیج) آشنایی و آگاهی دارید؟
آیا با پیامدهای اعمال نا ایمن که منجر به حادثه و آتش سوزی در منزل میشود آشنا هستید؟
با توجه به خطر آفرین بودن آشفتگی، نابسامانی، انبارش کالا و مواد مختلف در انباری ها آیا نحوه چیدمان کالا در انباری ها متناسب و بصورت منظم می باشد؟
آیا داخل بالکن (تراس) واحد، انباشت کالا و یا وسیله طبخ غذا ( مانند: باربکیو ، منقل و…) وجود دارد؟
با توجه به خطرات (انفجار، حریق و …)استفاده از مواد سریع الاشتعال مانند بنزین، تینر، الکل و … آیا از این گونه مواد در خانه خود نگهداری می کنید؟
آیا در داخل واحد یا داخل پاگرد طبقه، خاموش کننده (کپسول آتش نشانی) در ارتفاع متناسب و دارای شارژ به صورت استاندارد و با طول دسترس متناسب نصب شده است؟
آیا در واحد یا در راهروی نزدیک واحد شما جعبه آتش نشانی، شیلنگ آب با پوشش دهی کامل و یا خاموش کننده (کپسول آتش نشانی) متناسب وجود دارد و با اطفا حریق اتوماتیک آشنایی دارید ؟
آیا در واحد شما سیستم اعلان حریق وجود دارد و با نحوه کارکردن آن آشنایی دارید؟
در گونه آتش سوزی در منزل شما، آیا طرح فراری برای خود و خانواده در پیشنهاد گرفته اید؟
آیا در ساختمان شما افراد سالخورده و یا با هر نوع معلولیتی وجود دارند؟
آیا مدیریت ساختمان نسبت به نگهداشت و کنترل (آسانسور، تاسیسات، موتور خانه، نظافت ساختمان، عدم چیدمان کالا در مشاعات، سیستم های اعلام و اطفا و…) اهتمام ضروری و کافی را دارد؟
آیا واحد و یا ساختمان شما بیمه آتش سوزی دارد؟

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره آتش نشانی

مشاوره آتش نشانی -
پیمایش به بالا