بهترین وقت شارژ کپسول آتش نشانی به عوامل مختلفی بستگی دارد. مانند نوع کپسول، شرایط نگهداری، برند تولید کننده و توصیه های آن ، تعداد دفعات استفاده و حجم آن.
به طور کلی، رعایت نکات زیر برای تعیین بهترین وقت شارژ کپسول آتش نشانی ضروری است:
بازرسی ماهانه کپسول خاموش کننده آتش نشانی بسیار اهمیت دارد: همه کپسولهای آتش نشانی باید به طور منظم، حداقل ماهی یک بار، از نظر ظاهری، فشار و وضعیت کلی بررسی شوند. و در صورت مشاهده مشکل آن ها را برای تست های دقیق تر یا شارژ به مراکز معتبر خدمات آتش نشانی برد.
شارژ سالانه کپسول های آتش نشانی : اکثر کپسولهای آتش نشانی، به ویژه کپسولهای پودر و گاز و فوم، باید هر سال یک بار شارژ شوند. چه در این مدت کپسول های مد نظر شما استفاده شده باشند، یا نه. و چه فشار درون آن ها یا شرایط ظاهری تغییر کرده باشد یا بدون تغییر باقی مانده باشد.
شارژ هر 2 سال: بر خلاف همه انواع کپسول های آتش نشانی ، کپسولهای CO2 (دی اکسید کربن) را میتوان هر 2 سال یک بار شارژ کرد، مشروط بر اینکه در بازرسیهای ماهانه مشکلی مشاهده نشود.
پس از هر بار استفاده کپسول خاموش کننده را شارژ کنید: کپسول آتش نشانی باید بلافاصله پس از هر بار استفاده، حتی اگر جزئی باشد، مجدداً شارژ شود.
تست هیدرواستاتیک پس از پایان تاریخ انقضای کپسول: علاوه بر شارژ،تاریخ انقضا کپسولهای آتش نشانی پس از 5 سال به پایان می رسد و باید هر 5 سال یک بار برای تست هیدرواستاتیک به مراکز مجاز ارسال شوند. که این تست نیز برای مدت محدودی اجازه ادامه استفاده به شما می دهد.
نکات مهم در تعیین بهترین وقت شارژ کپسول آتش نشانی
تاریخ انقضای کپسول آتش نشانی را به طور مرتب بررسی کنید.
تاریخ انقضا و تاریخ شارژ قبلی کپسول را روی برچسب آن بنویسید.
از مراکز معتبر و دارای مجوز و یا شرکت های خدمات آتش نشانی برای شارژ کپسول آتش نشانی استفاده کنید.
کپسولهای آتش نشانی را در مکانهای مناسب ، دور از حرارت و نور مستقیم خورشید و رطوبت و در دسترس نگهداری کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید اطمینان حاصل کنید که کپسولهای آتش نشانی شما در مواقع ضروری به درستی عمل میکنند. و قبل از پایان تاریخ انقضای آن ها مجبور به تعویضشان نمی شوید.
**************************************************